Notícies i novetats del món del viatge i el turisme

NOTíCIES I NOVETATS DEL MóN DEL VIATGE I EL TURISME


Celebrem el 15è aniversari del web Viatgeaddictes.com

15 aniversari de Viatgeaddictes.comA principis del mes de març d’enguany celebrem el 15 aniversari de Viatgeaddictes.com. Són ja 15 anys des que vam publicar a Internet una primera (i ara, vist amb perspectiva, rupestre!) versió d’aquest web de viatges.

Quinze anys poden semblar poc temps segons per a què, però en el món digital és una eternitat. En aquest període de temps hi ha hagut una evolució imparable en el disseny, desenvolupament i continguts del món web.

També hem assistit a l’eclosió dels dispositius mòbils, la qual cosa també ha comportat importants conseqüències per als entorns web.

Tot això ve al cas perquè en aquests anys hem dedicat molts esforços a intentar que el web no quedi obsolet des del punt de vista tecnològic.

Aquest passat any, per exemple, vam revisar i adaptar el seu disseny per adaptar-lo a les tecnologies mòbils. Amb el seu nou disseny responsiu, ara el web s’adapta a qualsevol mida de pantalla en funció del tipus de terminal des del qual es connecta l’usuari, ja sigui un PC de sobretaula, un portàtil, una tauleta o un telèfon intel·ligent (smartphone).

A més, aquests últims dies hem estat posant a punt una nova versió de les pàgines de rutes, excursions i sortides per Catalunya (Girona, Barcelona, ​​Tarragona i Lleida), amb més informació i millor organització en un intent de fer-les més útils i pràctiques.

Com molts de vosaltres ja sabeu, Viatgeaddictes.com és un projecte personal d’una parella de viatgers que desenvolupem en el nostre escàs temps lliure. Però tot i no poder dedicar tot el temps que ens agradaria la veritat és que la nostra il·lusió es manté inalterable.

Aprofitem per donar-vos les gràcies a tots i totes els que ens visiteu i/o col·laboreu amb nosaltres per a fer possible aquesta il·lusió. I esperem poder compartir amb vosaltres molts anys de viatges més.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *