Notícies i novetats del món del viatge i el turisme

NOTíCIES I NOVETATS DEL MóN DEL VIATGE I EL TURISME


CATALUNYA – L’aparcament de baix cost Aparkivoli ara més proper a la terminal de l’aeroport Girona/Costa Brava

AparkivoliL’aparcament de baix cost Aparkivoli, el nou nom de l’anterior Punt Central, ha canviat d’ubicació en aquest any 2013 i s’ha traslladat a unes noves instal·lacions molt més properes a l’aeroport Girona-Costa Brava, a només 180 metres de la terminal, oferint uns preus del 30 al 70% més econòmics que els de l’empresa que gestiona el pàrquing del propi aeroport.

L’any 2004 aquest aparcament fou pioner a Catalunya, important un model ja prou conegut en altres aeroports europeus i que consisteix en oferir a l’usuari preus molt competitius sobre l’aparcament concessionat de cada aeroport a canvi d’estar situats fora de les instal·lacions aeroportuàries pròpiament dites.

Des de llavors Aparkivoli s’ha consolidat i actualment compta amb molts usuaris ocasionals i d’altres que utilitzen abonaments mensuals i anuals. En les noves instal·lacions Aparkivoli està obert les 24 hores tots els dies de la setmana i ofereix aparcament vigilat amb circuit tancat de televisió i cobert si la reserva és de més de 10 dies.

Es pot obtenir un 10% de descompte addicional amb el Carnet Jove de La Caixa i, a més, entre tots els clients que hagin reservat a Aparkivoli es fa un sorteig mensual que els permet recuperar el cost de 2 bitllets d’avió (màxim 125 €/bitllet) dels utilitzats per volar en les dates que hagin aparcat en l’aparcament Aparkivoli Girona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *