Notícies i novetats del món del viatge i el turisme

NOTíCIES I NOVETATS DEL MóN DEL VIATGE I EL TURISME


CATALUNYA – Més freqüències en els autobusos llançadora entre les terminals T1 i T2 de El Prat

AvióEls vols amb inici o final en l’aeroport de Barcelona-El Prat seran més còmodes a l’hora del trasllat per les pròpies instal·lacions del complex gràcies a l’increment de freqüències dels autobusos que connecten les terminals.

Les autoritats aeroportuàries de El Prat han decidit augmentar la freqüència d’aquest servei de llançadores que connecta les terminals T1 i T2 i ara els autobusos surten cada 4 minuts. D’aquesta manera s’ofereixen majors possibilitats als passatgers i se’ls estalvia temps d’espera.

La nova freqüència es desenvoluparà en la franja horària més utilitzada, la que comença a les 8:00 i acaba a les 20:00. Qui hagi de viatjar a primera hora, entre les 5:00 i les 8:00, sàpiga que el pas dels autobusos serà cada 7 minuts. I si, per contra, es tracta d’un trajecte nocturn, entre les 0:00 i les 5:00, el pas tindrà lloc cada 20 minuts.

Les parades del servei tindran lloc en els mateixos punts(T2B-T2C-T1) que fins ara i el servei continuarà essent gratis. D’altra banda, la flota de vehicles tampoc experimenta cap variació i seguirà oferint el nivell de confort, atenció (avisos per megafonía i pantalles informatives) i accessibilitat (rampes per a cadires de rodes) que fins ara.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *