Notícies i novetats del món del viatge i el turisme

NOTíCIES I NOVETATS DEL MóN DEL VIATGE I EL TURISME


CATALUNYA – Torna el programa de ràdio Els viatgers de la Gran Anaconda

Encara que amb una mica de retard, ens volem fer ressó en aquest bloc de la tornada, ara fa un mes, del programa de ràdio Els viatgers de la Gran Anaconda, un clàssic de la ràdio per a qualsevol persona interessada a conèixer millor la gent i paisatges del nostre planeta.

Després d’uns anys absent de la graella de Catalunya Ràdio, a principis del passat mes de setembre va començar la nova etapa d’aquest programa, el qual compta amb noves seccions i nous col.laboradors. S’emet en directe tots els diumenges de 14 a 16 h. i està presentat novament per Toni Arbonès. De tota manera també es pot escoltar online a través del web del programa.

Tal i com s’explica al web del programa …

Els viatgers de la Gran Anaconda no és un programa de viatges, sinó de coneixement del món: el viatge vist com una universitat avançada i complementària de la vida. El viatge fa de metàfora, de vehicle per acostar-nos a altres paisatges físics i humans d’arreu de la Terra.

Es tracta de facilitar la descoberta d’altres universos de pensament a partir de les vivències dels viatgers i viatgeres de l’àmbit cultural català. Ells són els protagonistes del programa, que aporten les notícies més fresques del món recollides sense intermediaris. Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural, estar al corrent del món en què vivim i agafar perspectiva respecte a nosaltres mateixos, perquè el viatge ens pugui donar la mesura exacta del que som.

Des d’aquí desitgem molta sort al programa i el seu equip en aquesta nova etapa, tot esperant que alimenti els nostres viatges, reals o imaginaris.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *