Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Tarragona > la Ribera d'Ebre > De La Pobla de Massaluca al riu Matarranya

RUTES LA RIBERA D'EBRE

De La Pobla de Massaluca al riu Matarranya


 Fitxa tècnica

Ruta en cotxe o moto Ruta en cotxe o moto
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Molt baixa
Distància Distància: 22 km
Temps efectiu Temps efectiu: 3 hores
Circular  Circular: No
Inici / final ruta Inici / final ruta: Pobla de Massaluca / riu Matarranya
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Cultura

 Descripció

La Pobla de Massaluca està situada a la part més meridional del seu terme municipal. El seu límit septentrional el marca el curs del riu Matarranya i és l'únic municipi de la comarca de la Terra Alta en contacte amb el riu Ebre.

Des de Gandesa, s'arriba a la Pobla de Massaluca per la TV-7231 passant per Vilalba dels Arcs. El poble té diversos porxos i cases destacables pels seus elements arquitectònics com són la casa Folqué i la casa l'Eugenio, situades al carrer Major.

Molt a la vora del poble, hi ha l'ermita de Santa Madrona. L'església parroquial de Sant Antoni, d'estil gòtic tardà, fou acabada de construir l'any 1608.

Per anar cap a l'ermita de Santa Magdalena de Berrús, sortim del poble pel carrer Faió, prenem la carretera TV-7231 en direcció nord i, després, la TV-7411 cap a Riba-roja. A uns 10 km de la Pobla de Massaluca, hi ha un indicador que ens guia cap al temple.

Per anar a l'àrea d'esports nàutics del Matarranya, sortim també pel carrer Faió i prenem la carretera TV-7231 en direcció a Riba-roja. Prop de l'estació de ferrocarril de la Pobla-Faió, trobem el riu Matarranya, on podem practicar esports aquàtics, pesca, etc. Fi de l'itinerari.

Els punts d'interès d'aquesta ruta els trobem als municipis de La Pobla de Massaluca (església de Sant Antoni, Plaça Major, porxo del carrer de l'Església, ermita de Santa Madrona, i el riu Matarranya) i de Riba-roja d'Ebre (ermita de Santa Magdalena de Berrús).

© Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

^top

RentalCars

COMUNITAT

facebooktwitterInstagramYoutube


2001-2020 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2020 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació