logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---

PUBLICITAT

Anunciï's o patrocini el lloc web Viatgeaddictes.com


Presentació

Viatgeaddictes.cat és un web de viatges de referència entre els viatgers de parla catalana i hispana, creada al 2001 per viatge-addictes i per a viatge-addictes, amb un excel·lent posicionament en els cercadors més importants d'Internet (Google, Bing, Yahoo, ...). Per això, si la seva empresa comercialitza productes o serveis relacionats directament amb el món del viatge o el turisme aquest és el lloc ideal per a que vostè pugui crear imatge de marca i atreure possibles clients entre un públic qualificat, i tot a preus realment competitius.

Continguts d'alta qualitat

Viatgeaddictes proporciona una valuosa informació de viatge i turística sobre països, ciutats i rutes, així com nombroses eines i recursos per al viatger en general, com per exemple la recerca i reserva online de bitllets d'avió, allotjament, cotxes de lloguer, assegurances de viatge, i molt més.

La gran majoria de continguts del nostre lloc web són escrits, editats i publicats per nosaltres mateixos, i en ells dipositem el coneixement acumulat en tots aquests anys de presència a Internet. A més, i molt important, la nostra pròpia experiència de viatgers independents ens permet conèixer de primera mà les necessitats reals dels viatgers. Les guies i relats de viatge que aporten els nostres col·laboradors també estan redactades amb la mateixa passió i entusiasme que posem nosaltres en els nostres.

Els nostres visitants

Els nostres visitants són viatgers de tot tipus, però sobretot viatgers independents a la recerca d'informació sobre destinacions i tot el que comporta el viatge (transport, allotjament, restaurants, coses a fer, etc). Pel seu propi perfil són donats a buscar bones ofertes i, si les troben, a reservar i comprar en línia. Viatgeaddictes atrau entre 2.000 i 3.000 visitants únics diaris, amb gairebé 200.000 pàgines vistes cada mes (font: Google Analytics, dades de 2010), amb un creixement sostingut any rere any.

A més, també arribem a la nostra possible audiència a través dels nostres butlletins de notícies (newsletters) i de les xarxes socials, amb comptes específics del nostre web a Facebook, Twitter, Instagram o Youtube.

La nostra filosofia

Com a usuaris habituals d'Internet sempre ens han molestat els llocs web amb més publicitat que contingut o bé amb publicitat molt molesta o intrusiva, almenys per al nostre gust. Però per altra banda necessitem d'un mínim de publicitat per a compensar el cost econòmic que representa mantenir aquest espai independent. Per aquest motiu, des del primer dia, la nostra intenció fou mostrar un número raonable d'anuncis de qualitat i rellevants per als nostres visitants. I d'acord amb el que s'ha dit anteriorment, rebutgem anuncis del tipus pop-up, pop-under, anuncis intersticials, o similars.

Per altra banda avisem de que, per regla general, no fem intercanvis d'enllaços amb portals, pàgines web i blocs que siguin comercials o que pertanyin a empreses. Cada dia rebem moltes peticions en aquest sentit i seria impossible atendre-les totes.

Tipus i formats d'anuncis

Alguns dels formats d'anunci o patrocini més habituals que oferim són els següents, tot i que podem estudiar altres propostes que puguin fer-nos i adequar-nos en tot el possible als seus desitjos per tal que la seva campanya sigui un èxit:

Botó, de dimensions més o menys quadrades (120x100), format GIF, JPG o SWF i que pot ser estàtic o dinàmic. Grandària màxima: 50 Kb. Format ideal per a col·locar en la columna dreta de totes les pàgines del web o en una o diverses pàgines concretes.

Banner, de dimensions més irregulars i grans que les del botó, per a ser col·locat en zones específiques de la pàgina. Format: GIF, JPG, i SWF. Grandària màxima: 100 Kb. Si és de tipus rectangular i vertical (per exemple, un skycraper de 120x600) pot ser situat en la columna dreta.

Enllaç de text. Bloc publicitari de tipus textual i enllaçat, que per la seva versatilitat pot ser col·locat en qualsevol lloc.

Pàgina o article patrocinat. Contingut (text i fotos) proporcionat per l'anunciant i integrat per nosaltres en una pàgina exclusiva amb el format i estil propi del nostre lloc web.

Tarifes publicitàries

El preu final de la campanya publicitària dependrà de diversos factors: format escollit, pàgines on apareixerà, període contractat, etc. Admetem pagaments per transferència bancària o a través de PayPal.

Per a qualsevol consulta, sol·licitud de pressupost o altra informació sobre la inserció de publicitat o patrocini en el nostre web no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte.