logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---

FÒRUMS DE VIATGES

Comunitats i espais de participació per a viatgers


Introducció

De vegades, durant el procés de preparació del nostre viatge, sobretot a destinacions remotes o poc explorades, ens poden sorgir preguntes i dubtes sobre els que no trobem resposta en cap guia de viatges tradicional i ni tan sols en cap bloc de viatges o en relats en línia d'altres viatgers, com els que trobareu aquí.

Pila de guies de viatge en paper

És en aquests casos que ens agradaria conéixer de primera mà l'experiència d'altres viatgers i poder-los plantejar preguntes concretes sobre allò que desconeixem i que necessitem saber.

A Viatgeaddictes.com no disposem d'un fòrum de viatges propi, donat que els nostres limitats recursos (sobretot la manca de temps) ens impedeixen mantenir un fòrum amb el nivell de qualitat que creïem exigible.

Però, afortunadament, a Internet hi ha uns quants fòrums de viatges, comunitats i espais de participació que són un punt de trobada per a viatgers.

En aquesta pàgina, actualitzada per darrer cop l'Abril de 2021, us oferim una selecció personal d'aquells fòrums i espais de trobada que considerem més accessibles, seriosos i útils.

^top

Fòrums de viatgers

Thorn Tree Forum - Lonely Planet
Un dels fòrums més pràctics i seriosos dels que coneixem. S'hi poden fer recerques en les entrades existents per contingut o per autor. En accedir-hi viatgers de tot el món mundial la participació és molt alta i és més fàcil trobar la resposta als nostres dubtes.

LonelyPlanet / Geoplaneta   •   Los Viajeros   •   Mochileros.org   •   El Foro Viajero

^top

Opinions, comentaris i crítiques de viatgers

TripAdvisor (hotels, restaurants i atraccions)   •   Booking.com (hotels)

^top

Taulers d'anuncis

Tauler d'anuncis de la llibreria Altaïr
Tauler d'anuncis estructurat en diferents categories: informació sobre destinacions, companys de viatge, activitats/cursos, experiències, compra/venda material, viatges en família, etc.

^top

Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació