logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---

FÒRUMS DE VIATGES

Comunitats i espais de participació per a viatgers


Introducció

De vegades, passa que durant el procés de preparació del nostre viatge, sobretot a destinacions remotes o poc explorades, ens poden sorgir preguntes i dubtes sobre els que no trobem resposta en cap guia de viatges tradicional i ni tan sols en cap bloc de viatges o en guies i relats d'altres viatgers.

Espais de participació per a viatgers

És en aquests casos que ens agradaria conéixer de primera mà l'experiència d'altres viatgers i poder-los plantejar preguntes concretes sobre allò que desconeixem i que necessitem saber.

A Viatgeaddictes.com mai hem tingut un fòrum de viatges propi, donat que els nostres limitats recursos (sobretot la manca de temps) ens impedeixen mantenir un fòrum amb el nivell de qualitat que creïem exigible.

Però, afortunadament, a Internet hi ha uns quants fòrums de viatges, comunitats i espais de participació que són un punt de trobada per a viatgers.

En aquesta pàgina, actualitzada per darrer cop l'Maig de 2022, us oferim una selecció personal d'aquells fòrums i espais de trobada que considerem més accessibles, seriosos i útils.


Fòrums de viatgers

En anglès

Lonely Planet Travelers
Després del tancament del mític Thorn Tree Forum, Lonely Planet només deixa l'opció d'afegir-se al seu grup de viatgers de Facebook. Aquest grup, que ara té uns 90.000 membres, és privat.


Opinions, comentaris i crítiques de viatgers

En espanyol

TripAdvisorimage (hotels, restaurants i atraccions)   •   Booking.com (hotels)


Taulers d'anuncis

En català

Tauler d'anuncis de la llibreria Altaïr
Tauler d'anuncis estructurat en diferents categories: informació sobre destinacions, companys de viatge, activitats/cursos, experiències, compra/venda material, viatges en família, etc.