logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Lleida > la Segarra > Ruta amb BTT per petits pobles segarrencs: de Guissona a Florejacs, les Sitges i Palou

LA SEGARRA

Ruta amb BTT per petits pobles segarrencs: de Guissona a Florejacs, les Sitges i Palou


 Fitxa tècnica
Ruta en btt Ruta en btt
Id ruta: 10134
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Baixa
Distància Distància: 26,8 km
Temps efectiu Temps efectiu: 2 hores 20 minuts
Desnivell pujada / baixada Desnivell pujada / baixada: +320 m. / -320 m.
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: Plaça del Vell-Pla, Guissona
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.78700830, 1.28921990
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Natura / Cultura
Enllaç extern Enllaç extern: Fitxa ruta
 Descripció

Sortint de la cosmopolita Guissona, enmig de l'extensa plana segarrenca, l'excursió s'endinsa per alguns dels bells i típics indrets de la comarca com Florejacs, les Sitges o Palou de Sanaüja, que conserven antigues torres i fortificacions com els castells medievals de Florejacs i de les Sitges.

A Guissona cal visitar el nucli històric, i les muralles i els portals, el museu i les ruïnes de la ciutat romana d'Iesso.

Cal situar-se a Guissona des de Cervera agafant la L-311 en direcció nord, cap a Ponts. La ruta comença a la plaça del Vell-Pla de Guissona, situada al costat del portal de l'Àngel i prop del centre històric. Se surt de la plaça en direcció oest, pel carrer del Notari J. Faus, deixant a mà esquerra el portal de l'Àngel.

Els punts d'interès de la ruta proposada els trobem als termes municipals de Guissona (porta de la muralla, camí de Florejacs, plaça del Vell-Pla, Mas Ramon, i font de l'Estany) i Torrefeta i Florejacs (castell i església de Florejacs, castell de les Sitges, capella de Sant Pere de les Sitges, Palou de Sanaüja, i nucli de Florejacs).

© Palau Robert - Centre d'Informació de CatalunyaAquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.Més informació