logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Lleida > la Segarra > En cotxe per la terra del blat: recorregut artístic i arquitectònic per la comarca

LA SEGARRA

En cotxe per la terra del blat: recorregut artístic i arquitectònic per la comarca


 Fitxa tècnica
Ruta en cotxe o moto Ruta en cotxe o moto
Id ruta: 10132
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Molt baixa
Distància Distància: 90 km
Temps efectiu Temps efectiu: 6 hores
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: Sant Ramon
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.72622177, 1.36904975
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Natura / Cultura
 Descripció

Recorregut amb cotxe que permet visitar algunes de les mostres artístiques i arquitectòniques més importants de la comarca.

Es comença la visita pel poble de Sant Ramon, situat en el punt quilomètric 11 de la carretera N-141 entre Cervera i Calaf i prop de la sortida 93 de l'Eix Transversal o C-25.

Després la ruta proposada continua pels pobles de Portell, Torà, Vallferosa, Sanaüja, i Guissona. Sortint de Guissona, cal seguir la carretera LV-3201 en direcció a Sant Guim de la Plana fins que s'arriba a una bifurcació. Aquí cal agafar la carretera de l'esquerra que porta a Vicfred. Després d'haver passat aquest poble, s'arriba un altre cop a la carretera LV-3003, per on es retorna a Sant Ramon.

Els punts d'interès d'aquesta ruta els trobem als termes municipals de Torà (Casa de la Vila, Església de Sant Gil de Torà, Torre de Vallferosa, Cellers, Vallferosa, Monestir de Sant Celdoni i Sant Ermenter), Sant Guim de la Plana (Vicfred), Sanaüja (Plaça Major, Casc antic, Església de Santa Maria), Sant Ramon (Església de Sant Jaume de Portell, Portell, Monestir de Sant Ramon, Torre del castell de Portell), Guissona (Església de Santa Maria, Plaça Major, Museu de Guissona Eduard Camps, Forn de Guissona, Portal de l'Àngel, Cooperativa Agrícola, Carrer de l'Om).

© Palau Robert - Centre d'Informació de CatalunyaAquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.Més informació