logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Vietnam, cròniques de l'Anaconda, de Jaume Mestres

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: Vietnam, cròniques de l'Anaconda, de Jaume Mestres

Fitxa i comentari de l'obra Vietnam, cròniques de l'Anaconda, de Jaume Mestres



Vietnam, cròniques de l'Anaconda

Jaume Mestres

Edició: 2003, Cossetània Edicions

Idioma: Català

ISBN: 978-84-9791-262-4

Pàgs: 192

En aquest nou llibre, Jaume Mestres ens mostra la cara més autèntica del Vietnam, un país marcat per una guerra cruel que ell s'encarrega de documentar; per una guerra escenificada en diferents museus del país, en els desastres causats per les bombes, en la memòria de la gent i en una discoteca de Hanoi anomenada Apocalypse Now.

Però, evidentment, Vietnam és molt més que la guerra, i això és el que ens fa sentir Jaume Mestres, un viatger capaç d'oferir-nos en tot moment una descripció i unes informacions detallades i precises, repartides en diferents cròniques.

Aquestes cròniques, independents entre sí, formen un tot coherent en que es detalla un itinerari que surt de Hanoi, al nord, i acaba al Delta del Mekong, la zona més meridional d'aquest país.

Jaume Mestres ens parla de diversos aspectes de la vida quotidiana, de la cultura, la religió i la història del Vietnam. A més, el llibre inclou unes quantes fotografies seves que il·lustren els textos.

Tot plegat fa que aquest llibre sigui altament recomanable com a llibre de viatges, però també com a guia de viatges perquè ens dóna a conèixer racons del país gens coneguts.

Comentat per Viatgeaddictes