logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Soldados de Dios. Un viaje a Afganistán con los guerrilleros islámicos, de Robert D. Kaplan

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: Soldados de Dios. Un viaje a Afganistán con los guerrilleros islámicos, de Robert D. Kaplan

Fitxa i comentari de l'obra Soldados de Dios. Un viaje a Afganistán con los guerrilleros islámicos, de Robert D. KaplanSoldados de Dios. Un viaje a Afganistán con los guerrilleros islámicos

Robert D. Kaplan

Edició: 2002, Ediciones B

Idioma: Espanyol

ISBN: 978-8466610103

Pàgs: 359

Kaplan és un dels escriptors viatgers més importants dels últims temps. I ho és tant pel seu rigor en les informacions i la seva capacitat narrativa com per l'encert en els temes que escull per als seus llibres.

Soldados de Dios, publicat inicialment amb el títol Con los muhahidin en Afganistan, demostra l'enorme capacitat d'aquest autor per a saber quins són els punts més calents del planeta.

L'escriptor va viatjar a Afganistan durant la guerra que aquest país va mantenir amb la Unión Soviètica, en la segona meitat dels anys 80. Per a obtenir informació sobre el conflicte es va jugar la vida travessant fronteres, va passar infinites penalitats, es va entrevistar amb líders mujahidins i es va submergir en la cultura d'un món que Occident s'obstina a ignorar. Les conclusions de tan perillós viatge omplen les pàgines d'aquest llibre, imprescindible per a comprendre millor a un poble avui demonitzat.

Comentat per Viatgeaddictes