logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Negro sobre negro. Irán, cuadernos de viaje, de Ana M. Briongos

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: Negro sobre negro. Irán, cuadernos de viaje, de Ana M. Briongos

Fitxa i comentari de l'obra Negro sobre negro. Irán, cuadernos de viaje, de Ana M. Briongos



Negro sobre negro. Irán, cuadernos de viaje

Ana M. Briongos

Edició: Editorial Laertes

Idioma: Espanyol

ISBN: 978-84-7584-617-0

Pàgs: 203

Aquest llibre d'Ana Briongos va ser publicat al 1996 i ha estat reeditat unes quantes vegades, sent ja un autèntic clàssic per a qui estigui interessat en Iran, un país amb presència habitual en els telenotícies de tot el món.

El títol, Negro sobre negro, fa referència al color del petroli, del caviar i del xador que les dones iranianes, però la seva autora mostra en aquest llibre tots els colors d'Iran, un país que coneix bé i que estima.

A més de ser un llibre de viatges molt amè, aquest llibre descriu un recorregut sentimental de l'autora per un país que visitava 20 anys després de la seva primera visita, explicant-nos com és la vida avui en la República Islàmica d'Iran perquè entenguem millor com és aquest singular país, sempre contradictori i fascinant.

Així, tal com indica el subtítol del llibre, la seva estructura és la de relat de viatges on Ana Briongos ens aproxima a la realitat actual del país d'una forma propera i senzilla, amb una estima i familiaritat sobre les seva gent que només pot venir d'algú que realment hagi viscut en ell.

Comentat per Viatgeaddictes