logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Mi viaje por África, de Winston Churchill

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: Mi viaje por África, de Winston Churchill

Fitxa i comentari de l'obra Mi viaje por África, de Winston Churchill



Mi viaje por África

Winston Churchill

Edició: Editorial Ediciones del Viento

Idioma: Espanyol

ISBN: 978-84-933001-5-2

Pàgs: 159

Winston Churchill, a més de líder britànic durant la Segona Guerra Mundial i premi Nobel de literatura, fou un viatger incansable i un aventurer impenitent.

Només d'aquesta manera es pot qualificar a un home que va participar en importants expedicions (les fonts del Nil), que va lluitar en diversos fronts (Cuba, Sud-àfrica, Índia...) i que des de la política va defensar al seu país contra els pitjors enemics possibles.

Churchill tenia una magnífica memòria, però afortunadament gaudia escrivint i va passar a paper la majoria dels grans esdeveniments que va viure.

Aquest deliciós llibre recull unes senzilles vacances a Àfrica (Kenya, els grans llacs, el Nil Blanc...) en les quals bàsicament es dedica a caçar, col·leccionar papallones i observar el món que l'envolta. Churchill sap com fer que els detalls més insignificants, i les anècdotes més simples, arribin en els seus escrits a la categoria de peces mestres.

En resum, estem davant un narrador atípic, en ocasions brillant i en altres funcional, que fan d'aquest llibre una petita joia.

Comentat per Viatgeaddictes