logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Mèxic, Belize, Guatemala. Cròniques de l'Anaconda, de Jaume Mestres

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: Mèxic, Belize, Guatemala. Cròniques de l'Anaconda, de Jaume Mestres

Fitxa i comentari de l'obra Mèxic, Belize, Guatemala. Cròniques de l'Anaconda, de Jaume MestresMèxic, Belize, Guatemala. Cròniques de l'Anaconda

Jaume Mestres

Edició: 2003, Columna Edicions

Idioma: Català

ISBN: 978-84-664-0168-5

Pàgs: 119

L'infatigable Jaume Mestres, conegut sobretot per les cròniques que enviava setmanalment al programa de ràdio Els viatgers de la Gran Anaconda de Catalunya Ràdio des dels llocs més recòndits del planeta, recull en aquest volum les cròniques fetes des de les terres maies de Mèxic, Belize i Guatemala.

Al llarg de les seves pàgines s'endinsa per les selves de l'Amèrica Central a la recerca d'unes cultures i uns paisatges que malden per sobreviure a l'hostilitat d'un món enemic de la diversitat i la natura.

Es tracta d'un llibre que interessa als que agrada viatjar, per suposat, però també als que no, perquè tal com diu l'escriptora Mª Mercè Roca al pròleg del llibre són sobretot les persones que presenta l'autor a les seves cròniques les que fan que aquestes siguin tan vives i que hom quedi atrapat en la lectura.

No és un llibre de postals idíl·liques, sinó d'imatges quotidianes captades per l'ull respectuós, irònic i profund de Jaume Mestres.

Comentat per Viatgeaddictes