Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Memorias de un primate, de Robert M. Sapolsky

BIBLIOTECA DE VIATGES

Memorias de un primate, de Robert M. SapolskyMemorias de un primate

De Robert M. Sapolsky

Edició: 2001, Editorial Mondadori

Idioma: Espanyol

ISBN: 978-8439706991

Pàgs: 386

Robert M. Sapolsky ha entrat en l'escollida elit dels escriptors naturalistes, aquest petit microcosmos verd pel qual es passegen exemplars humans tan brillants com Gerald Durrell, Jane Goodall o George B. Schaller.

El doctor Sapolsky, voluntari del Museu de Ciències Naturals de Nova York amb 21 anys, viatja a Kenya amb dos úniques eines en el seu equipatge: alguns coneixements de Suajili i tones d'entusiasme.

En un idealista que té com objectiu central de la seva vida estudiar els primats en el seu hàbitat natural. Els seus textos són vigorosos, creatius i infinitament sorprenents. Llegint a Sapolsky coneixem Kenya, intimem amb els seus habitants i gaudim de detalls inèdits d'un continent en perill.

La ciència, amb les seves imprescindibles dosis d'informació i rigor, pot resultar divertida. I el lector no especialitzat pot gaudir amb ella. Aquest és el gran assoliment d'aquest biòleg nord-americà, un dels grans descobriments de la literatura de naturalesa dels últims temps.

Comentat per Viatgeaddictes
^top

facebooktwitterInstagramYoutube
RentalCars
Fnac

Literatura viatges

COMUNITAT

facebooktwitterInstagramYoutube


2001-2019 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2019 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació