logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Les veus del desert, de Marlo Morgan

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: Les veus del desert, de Marlo Morgan

Fitxa i comentari de l'obra Les veus del desert, de Marlo Morgan



Les veus del desert

Marlo Morgan

Edició: 2004, Viena Edicions

Idioma: Català

ISBN: 978-8483302743

Pàgs: 208

L'autora relata en aquest llibre una odissea fascinant: un viatge a peu d'uns mesos per l'Outback, l'interior desèrtic d'Austràlia, en companya d'una tribu d'aborígens amb unes lleis de convivència que no tenen res a veure amb les nostres.

Aquesta tribu aborigen, irremissiblement condemnada a la desaparició, volia traspassar la seva cultura ancestral a una persona d'una altra civilització i per a fer-ho la van escollir a ella, una nord-americana en la cinquantena i que s'havia interessat en establir contacte amb grups indígenes.

L'aprenentatge va ser dur, ja que al llarg d'aquesta estranya peregrinació es va haver de desprendre de totes les seves pertinences materials per tal de gaudir finalment d'una autèntica comunicació amb la natura. Al coratge que va demostrar afrontant les penalitats del viatge, cal sumar-hi l'esforç de resumir les vivències en aquesta obra.

Amb el seu testimoni, l'autora manifesta la seva voluntat de donar a conèixer una espiritualitat destinada a reconciliar l'ésser humà amb la naturalesa. Es tracta, doncs, d'un llibre bastant entretingut, que es llegeix ràpid, y que, a més del propi interès de la travessa per l'Outback, planteja una sèrie de preguntes amb missatge que ens haurien de fer reflexionar sobre el tipus de vida que portem en les societats anomenades civilitzades.

Comentat per Viatgeaddictes