logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Ensayos completos, de Karen Blixen

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: Ensayos completos, de Karen Blixen

Fitxa i comentari de l'obra Ensayos completos, de Karen Blixen



Ensayos completos

Karen Blixen

Edició: Editorial Losada

Idioma: Espanyol

ISBN: 978-84-932916-62

Pàgs: 192

L'escriptora danesa Karen Blixen, que va signar la majoria dels seus llibres com Isak Dinesen, inclòs el famosíssim Memòries d'Àfrica, va viure durant gairebé 20 anys a l'Àfrica oriental, on va formar part del colonialisme de l'època i es va embarcar en diferents negocis que la van ajudar a conèixer certa realitat d'aquesta part del continent.

Aristòcrata en ocasions, naturalista en unes altres, va estar en el moment precís en el lloc exacte, i va saber contar històries i descriure paisatges amb una sensibilitat que va fascinar a uns blancs que mai havien trepitjat Àfrica.

Aquests assajos complets són un conjunt irregular de pàgines en les quals Dinesen recorre alguns aspectes de la seva vida i del món que la envoltava. No es tracta d'un llibre africà, sinó d'un llibre amb les reflexions d'una dona blanca que va quedar prendada per un continent condemnat a sofrir.

Escriu sobre el racisme, el colonialisme i la duresa de la vida durant la seva estada a Àfrica. També ens conta com va viure els seus primers anys, les sensacions que van marcar la seva joventut, les relacions que va mantenir amb els homes i com va influir en elles el seu concepte del feminisme...

Comentat per Viatgeaddictes