logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > En las antípodas, de Bill Bryson

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: En las antípodas, de Bill Bryson

Fitxa i comentari de l'obra En las antípodas, de Bill Bryson



En las antípodas

En las antípodas

Bill Bryson

Edició: RBA Libros

Idioma: Espanyol

ISBN: 978-84-9867-834-5

Pàgs: 317

Altres: En paper i e-book

Bill Bryson és un prolífic escriptor anglès especialitzat en literatura de viatges i divulgació.

Amb la seva obra "Una breu història de gairebé tot", va aconseguir enganxar a la història de la ciència i la humanitat a una gran part de la població britànica. A més, els seus llibres de viatges sobre Estats Units i el Regne Unit han estat veritables èxits de vendes.

Amb l'obra "En las antípodas" ha fet el mateix amb Austràlia, el sisè país més gran del món i un dels més exòtics i curiosos del planeta, però també un dels països del primer món del que menys coses sabem.

L'autor és un viatger excèntric i divertit i els seus llibres ho reflecteixen a la perfecció. Cada pàgina d'aquest llibre està ple d'informació sobre la cultura, els paisatges i fins i tot la política australiana, però la major virtut de Bryson és la seva capacitat per explicar-ho tot d'una forma amena, didàctica i tan divertida que de vegades sembla que estàs llegint un llibre d'humor.

Sens dubte, encara que mai t'hagis interessat per Austràlia, després de llegir aquest llibre de Bryson et donen ganes d'engegar-ho tot i traslladar-te a l'Outback australià a criar ovelles.

Comentat per Judith Sánchez