logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > El río prohibido del Tibet: una dramática expedición al Tsangpo, de Wickliffe W. Walker

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: El río prohibido del Tibet: una dramática expedición al Tsangpo, de Wickliffe W. Walker

Fitxa i comentari de l'obra El río prohibido del Tibet: una dramática expedición al Tsangpo, de Wickliffe W. Walker



El río prohibido del Tibet: una dramática expedición al Tsangpo

Wickliffe W. Walker

Edició: 2001, Editorial RBA

Idioma: Espanyol

ISBN: 978-8482982144

Pàgs: 252

Aquesta és la història d'una expedició com les d'abans i que va tenir lloc en l'any 1998. Una expedició que, com succeïa en el passat, es va desenvolupar entre l'èpica i la tragèdia, entre la glòria i la mort.

Aquesta aventura va ser patrocinada, com no podia ser d'una altra forma, per la National Geographic Society amb l'objectiu de recórrer en la seva totalitat les aigües braves el ric Tsangpo en caiac, un riu mai navegat anteriorment i que compta amb una de les gorges més profundes del món.

Podríem resumir aquesta aventura com el descens en caiac, amb travesses a peu, per les gorges del Tsangpo, un dels rius maleïts del Tibet. Com els seus llegendaris predecessors, els exploradors, cartògrafs i espies que van vagarejar per aquesta regió del Tibet durant el segle XIX, l'equip que en el 1998 va emprendre l'assalt de les aigües braves del Tsangpo va haver d'obrir-se pas per aquesta recòndita regió d'Àsia.

Després de llegir el llibre només resta dir que el relat que fa Wickliffe W. Walker d'aquesta expedició està a l'altura de l'aventura que suposà aquesta expedició.

Comentat per Viatgeaddictes