Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > El lleopard de les neus, de Peter Matthiessen

BIBLIOTECA DE VIATGES

El lleopard de les neus, de Peter MatthiessenEl lleopard de les neus

De Peter Matthiessen

Edició: 2008, Brau Edicions

Idioma: Català

ISBN: 978-84-95946-39-3

Pàgs: 343

Al 1973 l'escriptor Peter Matthiessen i el zoòleg George Schaller van emprendre una expedició a la Muntanya de Cristall, en l'altiplà del Tíbet, per a estudiar els hàbits d'un animal no molt conegut: el bharal o anyell blau de l'Himalàia, tot i que la seva autèntica esperança era poder veure al més bell i rar dels grans felins, el lleopard de les neus, del que es creu queden menys de 3.500 exemplars.

Per a Matthiessen, endinsar-se en la terra de Dolpo, últim enclavament de la cultura tibetana en estat pur, era molt més que una expedició naturalista o una aventura.

Així descriu els paisatges que envolten aquest racó recòndit del Nepal, explica històries relacionades amb els llocs que creua, reflexiona sobre els ensenyaments del budisme i sobre passades experiències de la seva pròpia vida.

Es tracta, doncs, d'un amè, bell i interessantíssim llibre que no és un llibre de viatges a l'ús, tot i que sigui la narració d'un viatge real en el que, de forma magistral, intercala en la història abundants elements per a la reflexió.

Comentat per Viatgeaddictes
^top

facebooktwitterInstagramYoutube
RentalCars
Casa del Libro

eBooks de viatges
a Casa del Libro

Fnac

Literatura viatges

COMUNITAT

facebooktwitterInstagramYoutube


2001-2018 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2018 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació