logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Desde África, de Ryszard Kapuscinski

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: Desde África, de Ryszard Kapuscinski

Fitxa i comentari de l'obra Desde África, de Ryszard Kapuscinski



Desde África

Ryszard Kapuscinski

Edició: 2001, Editorial Altaïr

Idioma: Espanyol

ISBN: 978-8493190225

Pàgs: 128

El gran escriptor i reporter polonès Ryszard Kapuscinski publica per primera vegada un àlbum amb les fotografies dels seus viatges per tot el món.

Kapuscinski va començar a viatjar a Àfrica al 1957, va viure-hi i va ser corresponsal de l'agència polonesa PAP. Coneix perfectament el lloc, i no precisament des dels despatxos i els organismes oficials: el periodista es va submergir des del primer dia en els carrers de les ciutats, en els barris més desatesos, en els pobles oblidats...

Àfrica necessita tot tipus de recursos per a ser descrita. En ocasions les paraules no són suficients, i les fotografies es converteixen en un element molt útil per al reporter. Kapuscinski visita tribus nòmades, entrevista a guerrillers i analitza el dolor de camperols i caçadors. Que ningú esperi trobar en aquestes pàgines la passió i la qualitat de Salgado. O la força dramàtica d'altres fotògrafs amb major experiència bèl·lica.

Kapuscinski és un grandíssim escriptor que fa fotos. En les seves pàgines es troben els rostres de la misèria i de l'esperança, de l'orgull i de la tristesa, de la guerra i del futur. Els rostres d'Àfrica.

Comentat per Viatgeaddictes