logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > De Delhi a Kàtmandu. Una aventura amb motxilla fins als peus de l'Himàlaia, de Eudald Ayats

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: De Delhi a Kàtmandu. Una aventura amb motxilla fins als peus de l'Himàlaia, de Eudald Ayats

Fitxa i comentari de l'obra De Delhi a Kàtmandu. Una aventura amb motxilla fins als peus de l'Himàlaia, de Eudald Ayats



De Delhi a Kàtmandu

De Delhi a Kàtmandu. Una aventura amb motxilla fins als peus de l'Himàlaia

Eudald Ayats

Edició: 2008, Eudald Ayats

Idioma: Català

Pàgs: 176

Altres: En paper i e-book

"Un bitllet d’avió. Vint-i-cinc dies. Sortim de Delhi amb les motxilles a l’esquena disposats a submergir-nos en la cultura de l’Índia i del Nepal. Visitarem el Taj Mahal, veurem les cremacions a Varanasi i els temples de la vall de Kàtmandu, descansarem al llac de Pokhara i farem una escapada al Rajasthan. Viatjarem en tren, en bus, i en tot-terreny, dormirem en hotelets i en hostals, i menjarem tot allò que ens ofereixi la gastronomia local".

D'aquesta forma l'autor d'aquest modest llibre, de subtítol Una aventura amb motxilla fins als peus de l’Himàlaia, resumeix les premisses inicials del viatge.

I és que es tracta d'un diari de viatge, un relat dia a dia i pas a pas, amb detalls d'hotels, preus, horaris i rutes, però també amb sensacions, imatges, sabors i olors d'un viatge amb motxilla portat a terme pels viatgers Eudald Ayats, l'autor del llibre, i Sandra Masot.

Per tant pot ser útil, sobretot, per a qui pensi en viatjar a la Índia o el Nepal fent una ruta semblant, ajudant en la planificació de l'itinerari abans o durant el viatge.

Comentat per Viatgeaddictes