logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Com preparar un gran viatge. El manual dels rodamóns, de Pablo Strubell / Itziar Marcotegui

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: Com preparar un gran viatge. El manual dels rodamóns, de Pablo Strubell / Itziar Marcotegui

Fitxa i comentari de l'obra Com preparar un gran viatge. El manual dels rodamóns, de Pablo Strubell / Itziar Marcotegui



Com preparar un gran viatge

Com preparar un gran viatge. El manual dels rodamóns

Pablo Strubell / Itziar Marcotegui

Edició: 2012, ungranviaje.org

Idioma: Català

ISBN: 978-84-616-3647-1

Pàgs: 272

Altres: En paper i e-book

Aquest llibre, autoeditat pels seus autors, Pablo Strubell i Itziar Marcotegui, és un exhaustiu manual pràctic molt útil per als viatgers independents, per a aquells que busquen un viatge més enllà de les vacances convencionals, com ara agafar-se un temps sabàtic per donar la volta al món, recórrer la Ruta de la Seda o, en definitiva, emprendre l'aventura d'un viatge per lliure.

Amb la seva pròpia experiència en llargs viatges (Itziar i Pablo van creuar junts Àfrica de sud a nord per la costa occidental durant un any), amb molta dedicació i amb el consell afegit de viatgers amics experimentats (i experts cadascun en el seu camp: viatges en família, viatges per a gent amb algun tipus de discapacitat, etc), el llibre dóna resposta als múltiples dubtes que planteja un llarg viatge en totes les seves etapes, des de la planificació fins a la tornada a casa, passant pel dia a dia en ruta.

Perquè, tal com afirmen els seus autors, un llarg viatge exigeix haver-lo pensat i planificat bé, anticipant les necessitats i mesurant els recursos que caldran per a dur-lo a terme. I aquest fou el punt de partida d'aquest manual per a rodamóns.

Gràcies a la seva exhaustivitat i la gran quantitat de consells pràctics que trobem en les seves pàgines, basats sempre en el sentit comú, però també en les pròpies experiències dels seus autors, aquest llibre ens sembla realment necessari per a qualsevol viatger rodamón que es preï, tingui una gran experiència en aquest tipus de viatges o no. Una eina ideal per llegir abans del viatge i per a dur-lo com a suport un cop en ruta.

Comentat per Viatgeaddictes