logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > Afganistán también existe, de Jordi Raich

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: Afganistán también existe, de Jordi Raich

Fitxa i comentari de l'obra Afganistán también existe, de Jordi Raich



Afganistán también existe

Jordi Raich

Edició: 2002, Editorial RBA

Idioma: Espanyol

ISBN: 978-8479018924

Pàgs: 286

Jordi Raich ofereix una nova visió d'un poble que ha sofert l'autoritarisme irracional de governs imposats i els danys col·laterals d'intervencions estrangeres que han sumat morts a una llarga llista de víctimes.

Poble avasallat i abandonat a la seva sort, i que el seu amor a la vida ha sabut resistir a les pitjors èpoques. Fascinant terra de bellesa arrebatadora.

Afganistan també existeix, barreja d'ironia, tristesa i passió, descobreix personatges entranyables, hospitalaris, orgullosos i contradictoris plens de saviesa i humor, ingredients essencials per a sobreviure a qualsevol situació. I la d'Afganistan és, sens dubte, una situació desesperada.

L'autor visita durant tres anys Afganistan, entre 1994 i 2002, i viu en directe alguns dels esdeveniments més importants patits per la població local. L'apogeu i la caiguda del Mulà Omar, el retorn dels senyors de la guerra de l'Aliança del Nord, la pressió informativa i militar, la misèria i la fam... Jordi Raich descriu els personatges amb els quals es creua i analitza exhaustivament la situació del país.

Comentat per Viatgeaddictes