logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > A la sombra del baobab. Viaje en busca de las raíces de África, de Xavier Moret

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: A la sombra del baobab. Viaje en busca de las raíces de África, de Xavier Moret

Fitxa i comentari de l'obra A la sombra del baobab. Viaje en busca de las raíces de África, de Xavier MoretA la sombra del baobab. Viaje en busca de las raíces de África

Xavier Moret

Edició: 2006, Ediciones Península

Idioma: Espanyol

ISBN: 978-84-8307-730-6

Pàgs: 224

Es tracta d'una peripècia vital, una experiència compartida per dos homes, un escriptor i un fotògraf, amb una destinació definida: el baobab, els baobabs escampats pels quatre punts cardinales de Botswana (Kubu, Baines, Nxai, Moremi o Chobe).

Un viatge a la caça i captura de l'arbre més gran i llegendari del món, el primer arbre que els déus van plantar sobre la Terra. Un viatge darrere del paradís perdut, on les arrels del baobab es fonen amb les arrels d'un mateix, on el descobriment i el reconeixement dels baobabs és un viatge d'autoconeixement.

Un viatge amb les mil i una penalitats de l'home europeu incapaç d'enfrontar-se a una plaga de mosquits, a un rugit de lleó o a uns pneumàtics poc aptes per al desert.

Unes pàgines molt agradables de llegir, amb tocs d'humor i ironia, i que traslladen al lector als captivants paisatges africans.

Comentat per Viatgeaddictes