Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---

DONATIUS

No només de pa viu el webmàster...

Viatgeaddictes.com és un projecte personal, no comercial i totalment independent, sense recolzament econòmic de cap empresa ni institució pública o privada, i que té com a objectiu oferir un espai d'informació i trobada basat en diversos aspectes del viatge i turisme en general, i del viatge independent en particular.

Nosaltres no venem res i absolutament tots els continguts del nostre web són gratuïts i estan a l'abast de tothom lliurement. Però, com sempre, pagar la infraestructura necessària per a mantenir un lloc web així no és barat, sense comptar el nostre temps, clar.

Per tant, si us agraden els continguts d'aquest web, creieu que us han estat útils i voleu contribuir al manteniment d'aquest lloc web llavors podeu plantejar-vos el fer un modest donatiu. Qualsevol quantitat, per petita que sigui, és important. Us agraïm per endavant el vostre recolzament a Viatgeaddictes.com amb els vostres donatius.

Podeu realitzar un donatiu clicant sobre el següent botó de Paypal: és ràpid, gratis i totalment segur [+ informació ]

I si no voleu utilitzar PayPal i preferiu fer una transferència, si us plau, feu-nos-ho saber a través de Contacte.

facebooktwitterInstagramYoutube
RentalCars

COMUNITAT

facebooktwitterInstagramYoutube


2001-2019 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2019 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació