logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Tarragona > el Baix Camp > La ruta del Modernisme de la ciutat de Reus

EL BAIX CAMP

La ruta del Modernisme de la ciutat de Reus


 Fitxa tècnica
Ruta a peu Ruta a peu
Id ruta: 10014
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Molt baixa
Distància Distància: 1 km
Temps efectiu Temps efectiu: 1 dia
Desnivell pujada / baixada Desnivell pujada / baixada: +1 m. / -1 m.
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: Centre de Reus
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.15744998, 1.10302440
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Cultura
 Descripció

Aquesta ruta és un recorregut que permet descobrir els vint-i-sis edificis modernistes més representatius del centre de la ciutat de Reus.

El visitant té així l'oportunitat de conèixer els trets arquitectònics més significatius d'aquest estil i d'admirar obres de Domènech i Montaner, així com edificis d'arquitectes locals com Pere Caselles, Joan Rubió i Bellver.

Així, els edificis d'interès són la Casa Sardà, les escoles Prat de la Riba, la Casa Gasull, la Casa Rull, el Dispensari Antituberculós, la Casa Grau, la Casa Tarrats, la Casa Sagarra, la Casa Munné, la Casa Gebellí, la Casa Iglesias, la Casa Navàs, la Casa Piñol, la Casa Laguna, la Casa Llorens, la Casa Codina, la Casa Carpa, la Casa Fornés, la Casa Serra, la Casa Marco, la Casa del Dr. Sabater, la Casa Baget, la Casa Bartolí, la Casa Querol, la Casa Tomàs Jordi, la Casa Punyed, la Casa Homdedéu, l'Escorxador, l'Estació Enològica, els Masos modernistes, i l'Institut Pere Mata.

La Ruta del Modernisme de Reus té senyalització vertical i es pot realitzar seguint l'itinerari proposat i amb la informació que proporciona la Guia de la Ruta del Modernisme de Reus o bé amb el servei de visites guiades.

© Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya