logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Lleida > la Segarra > Itinerari a peu entre els poblets de Ferran i Portell

LA SEGARRA

Itinerari a peu entre els poblets de Ferran i Portell


 Fitxa tècnica
Ruta a peu Ruta a peu
Id ruta: 10133
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Baixa
Distància Distància: 5,54 km
Temps efectiu Temps efectiu: 1 hora 20 minuts
Desnivell pujada / baixada Desnivell pujada / baixada: +95 m. / -95 m.
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: Carrer Major, 30, Ferran
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.72917567, 1.39674110
Interès Interès: Natura / Cultura
Enllaç extern Enllaç extern: Fitxa ruta
 Descripció

Itinerari pel llevant de la Segarra a través dels contraforts que separen aquesta comarca de la plana de Calaf, a l'Anoia, que permet, amb un tranquil passeig entre camps de conreu, conèixer els bonics pobles de Ferran i Portell.

Es comença l'excursió al poble de Ferran, pertanyent al municipi d'Estaràs. Per arribar-hi des de Cervera (i l'autovia A-2 ) cal agafar la carretera N-141 en direcció a Calaf durant 14 km o utilitzar la sortida 93 de l'Eix Transversal o C-25.

Ja a Ferran, es deixa el cotxe a l'aparcament que hi ha a peu de carretera, al costat de l'accés a la població. Des d'allà es puja a la vila per visitar el seu bonic casc antic presidit per l'església de Sant Jaume i es comença el recorregut a peu.

Els punts d'interès d'aquesta ruta els trobem als termes municipals d'Estaràs (poblet de Ferran) i de Sant Ramon (Monestir de Sant Ramon, església de Sant Jaume de Portell, la torre del castell de Portell, i el casc urbà del bonic poble de Portell).

© Palau Robert - Centre d'Informació de CatalunyaAquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.Més informació