logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Barcelona > el Bages > Itinerari modernista per la ciutat de Manresa

EL BAGES

Itinerari modernista per la ciutat de Manresa


 Fitxa tècnica
Ruta a peu Ruta a peu
Id ruta: 10268
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Baixa
Temps efectiu Temps efectiu: 1 dia
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: Oficina de Turisme, Pl. Major 10, Manresa
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.72355765, 1.82737129
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Cultura
 Descripció

En aquest itinerari modernista per Manresa recorrerem la part més nova de la ciutat, és a dir, de la ciutat que va anar sorgint a mesura que s'anaven enderrocant les muralles, i a partir de la qual es va traçar l'actual passeig, que rep el nom de passeig Pere III i que és com una mena d'eixample de Manresa.

Aquesta ruta té el seu inici a l'Oficina de Turisme de Manresa (Via de Sant Ignasi, 40, baixos) i acaba al Col.legi Asil dels Infants, al final del carrer Sant Joan Baptista de la Salle.

I per aquells que vagin amb cotxe poden arribar-se al Carrer del Bruc, on podran observar la Fàbrica de la Florinda, i a la plaça Mil-cent, on podran veure la Farinera Albareda.

Els punts d'interès d'aquest itinerari per Manresa són: Col·legi-Asil dels Infants, Casa Armengou, Casa Padró Domènech, Casa Padró, Casa Gabernet Espanyol, Casino, Casa Torra, Casa Lluvià, Casa Davant, Casa de Cultura 'Caixa de Pensions', Quiosc de l'Arpa i La Buresa.

© Palau Robert - Centre d'Informació de CatalunyaAquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.Més informació