Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---

BIBLIOTECA DE VIATGES - Llibres de viatges per autor: lletra A

La nostra selecció de llibres de viatges de tots els temps


AGNIEL, DOMINIQUE / GOTIN, MICHEL

Viaje al Tibet. Tras los pasos de Alexandra David-Néel

Viaje al TíbetEdició: 2002, Ed. Edicola 62
Idioma: Espanyol
ISBN: 9788495907189
Pàgs: 127

Amb el subtítol de Tras los pasos de Alexandra David-Néel, els autors d'aquest llibre de magnífica presentació ens conviden a seguir els passos d'Alexandra David-Néel, la primera occidental que va entrar a Lhasa, la llavors capital prohibida del Tibet, en l'any 1924, després d'un viatge de diversos mesos per la regió dels Himalàies.

El text, agafat d'una sèrie d'entrevistes radiofòniques que se li van fer en l'any 1954, és un relat, únic i excepcional, d'una apassionant aventura alhora que descobreix el Tibet de començaments del segle XX, lloc místic i màgic, feudal i misteriós.

Agniel i Cotin, també viatgers experimentats, recorren una de les regions més fascinants del centre d'Àsia escodrinyant en les memòries d'una dona que, a més d'etnóloga i orientalista especialitzada en budisme, fou pionera de l'exploració femenina i una narradora extraordinària.

Comentat per Viatgeaddictes
^top

AVEDON, RICHARD

In the American West

Edició: 2002, Ed. Fundació La Caixa
Idioma: Espanyol
ISBN: 84-7664-752-2
Pàgs: 150

Al 1979 aquest fotògraf de Nova York, famós en el món de la moda i l'alta societat pels seus retrats de models i gent famosa, accepta un encàrrec del museu Amon Carter de Fort Worth (Texas) per a documentar amb la seva càmera de plaques la vida dels treballadors de l'oest d'Estats Units.

Durant cinc anys recorre els Grans Llacs i les Muntanyes Rocoses, la Serra Nevada del nord i la regió canadenca de Calgary, en el nord. La seva càmera s'abalança sobre els rostres trists i desesperançats de granjers, miners, cambreres, captaires, mestresses, vaquers, ex-presidiaris...

En les cares de la gent retratada només hi ha rastres de tristesa, de desolació, d'una profunda incredulitat i un odi descomunal pel somni americà. Són rostres que desprenen dolor, que oloren a fem de vaca i que s'espellen davant una muntanya de somnis trencats. Són els rostres d'un país en descomposició.

En les pàgines d'aquest catàleg de fotografies no hi ha concessions. És l'Amèrica real, en blanc i negre, on els ciutadans es limiten a esperar l'arribada de l'endemà.

Comentat per Viatgeaddictes
^top

AYATS, EUDALD

De Delhi a Kàtmandu. Una aventura amb motxilla fins als peus de l'Himàlaia

De Delhi a KàtmanduEdició: 2008, Eudald Ayats
Idioma: Català
Pàgs: 176
Altres: En paper i e-book

"Un bitllet d’avió. Vint-i-cinc dies. Sortim de Delhi amb les motxilles a l’esquena disposats a submergir-nos en la cultura de l’Índia i del Nepal. Visitarem el Taj Mahal, veurem les cremacions a Varanasi i els temples de la vall de Kàtmandu, descansarem al llac de Pokhara i farem una escapada al Rajasthan. Viatjarem en tren, en bus, i en tot-terreny, dormirem en hotelets i en hostals, i menjarem tot allò que ens ofereixi la gastronomia local".

D'aquesta forma l'autor d'aquest modest llibre, de subtítol Una aventura amb motxilla fins als peus de l’Himàlaia, resumeix les premisses inicials del viatge.

I és que es tracta d'un diari de viatge, un relat dia a dia i pas a pas, amb detalls d'hotels, preus, horaris i rutes, però també amb sensacions, imatges, sabors i olors d'un viatge amb motxilla portat a terme pels viatgers Eudald Ayats, l'autor del llibre, i Sandra Masot.

Per tant pot ser útil, sobretot, per a qui pensi en viatjar a la Índia o el Nepal fent una ruta semblant, ajudant en la planificació de l'itinerari abans o durant el viatge.

Comentat per Viatgeaddictes
^top

facebooktwitterYoutube
Book Hostels Online Now
RentalCars
Casa del Libro

eBooks de viatges
a Casa del Libro

Fnac

Literatura viatges

COMUNITAT

facebooktwitterYoutube


2001-2017 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2017 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació