logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Tarragona > la Terra Alta > Monuments i cellers de la Terra Alta: de Batea a Pinell de Brai

LA TERRA ALTA

Monuments i cellers de la Terra Alta: de Batea a Pinell de Brai


 Fitxa tècnica
Ruta en cotxe o moto Ruta en cotxe o moto
Id ruta: 10069
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Baixa
Distància Distància: 24 km
Temps efectiu Temps efectiu: 4 hores
Circular  Circular: No
Inici / final Inici / final: Batea / Pinell de Brai
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.09587301, 0.30962817
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Natura
 Descripció

L'excursió visita racons d'interès artístic i històric de 3 pobles de la comarca: Batea, el Pinell de Brai i la capital, Gandesa.

Són especialment remarcables els nuclis antics d'aquestes poblacions, sobretot la vila Closa de Batea, i els cellers modernistes de Gandesa i del Pinell de Brai, ambdós obra de Cèsar Martinell.

La ruta comença a Batea, on s'arriba per la carretera N-420 i la C-221 des de Gandesa. L'itinerari proposat finalitza a Pinell de Brai, poble situat dalt d'un turó i que compta amb un bell nucli antic.

Els punts d'interès els trobem a Batea (Vila Closa de Batea i l'església de Sant Miquel), Gandesa (nucli antic de Gandesa, església de l'Assumpció i el celler de la Cooperativa Agrícola), i El Pinell de Brai (nucli antic del Pinell de Brai, església de Sant Llorenç i el molí d'oli i celler del Sindicat Agrícola).

© Palau Robert - Centre d'Informació de CatalunyaAquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.Més informació