logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Tarragona > el Baix Camp > De Montbrió del Camp a Riudoms, Vinyols, el Parc Samà i Mont-roig del Camp en bicicleta

EL BAIX CAMP

De Montbrió del Camp a Riudoms, Vinyols, el Parc Samà i Mont-roig del Camp en bicicleta


 Fitxa tècnica
Ruta en btt Ruta en btt
Id ruta: 10009
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Mitjana
Distància Distància: 27 km
Temps efectiu Temps efectiu: 1 hora 30 minuts
Desnivell pujada / baixada Desnivell pujada / baixada: +100 m. / -100 m.
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: Montbrió del Camp
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.12032932, 1.00511431
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada: Parcialment
Interès Interès: Natura
Enllaç extern Enllaç extern: Fitxa ruta
 Descripció

Agradable recorregut entre camps de conreu d'avellaners, ametllers, oliveres i vinyes per típics pobles del Baix Camp com Montbrió del Camp, Riudoms, Vinyols i els Arcs i Mont-roig del Camp, vila molt lligada a la vida i obra del pintor Joan Miró.

Entre Vinyols i Mont-roig es passa pel Parc de Samà, un jardí creat pel marquès de Marianao per reproduir l'exòtica natura de Cuba. Cal informar-se dels horaris d'obertura i dels preus, ja que és un recinte privat.

El trajecte comença a Montbrió del Camp, davant d'una zona enjardinada a la confluència del carrer del Corralot amb la riera de Montbrió. Per arribar-hi, cal prendre la carretera T-310, entre Reus i l'Hospitalet de l'Infant, fins al punt quilomètric 15.

S'hi pot accedir també des de Cambrils per la carretera T-312. Des del sud de Montbrió, a la rotonda de la confluència de les carreteres T-310 i T-312, s'entra al poble seguint les referències de l'Hotel Termes Montbrió pel carrer del Corralot.

Abans de creuar el pont per sobre de la riera de Montbrió, es pot estacionar el cotxe en una zona d'aparcament en bateria.

© Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya