logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Girona > la Garrotxa > Un tomb en bicicleta per la vall del Bac: de Sant Pau de Segúries a l'Hostal de la Vall del Bac

LA GARROTXA

Un tomb en bicicleta per la vall del Bac: de Sant Pau de Segúries a l'Hostal de la Vall del Bac


 Fitxa tècnica
Ruta en btt Ruta en btt
Id ruta: 10210
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Mitjana
Distància Distància: 22 km
Temps efectiu Temps efectiu: 2 hores
Desnivell pujada / baixada Desnivell pujada / baixada: +285 m. / -285 m
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: Entrada càmping Els Roures, Sant Pau de Segúries
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 42.26296233, 2.36918462
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada: Parcialment
Interès Interès: Natura / Cultura / Esport
Enllaç extern Enllaç extern: Fitxa ruta
 Descripció

El bon estat de conservació en què es manté la vall del Bac es deu sobretot al seu aïllament geogràfic. Els seus paratges, avui ruta habitual i quasi exclusiva d'excursionistes, compten amb algunes construccions com el mas de l'Om, la masia de Llongarriu o l'església de Sant Andreu de Porreres que testimonien l'antiga explotació humana d'aquestes terres.

L'excursió comença a la sortida del poble de Sant Pau de Segúries (al Ripollès), a on s'arriba des d'Olot agafant la carretera C-26 cap a Sant Joan de les Abadesses i trencant a la dreta per la C-153a, just davant de la porta d'entrada del càmping Els Roures, que es troba a l'avinguda del Mariné.

La ruta continúa per la vall del Bac, el mas de l'Om, l'església de Sant Andreu de Porreres, la masia de Llongarriu, l'hostal de la vall del Bac, i cal Ferrer del Bac.

© Palau Robert - Centre d'Informació de CatalunyaAquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.Més informació