logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Girona > el Gironès > Ascensió al puig de Cadiretes

EL GIRONÈS

Ascensió al puig de Cadiretes


 Fitxa tècnica
Ruta a peu Ruta a peu
Id ruta: 10211
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Baixa
Distància Distància: 3.6 km
Temps efectiu Temps efectiu: 1 hora
Desnivell pujada / baixada Desnivell pujada / baixada: +125 m. / -125 m.
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: GIP-6821, km 10.3, Llagostera (Girona)
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.76305580, 2.93929647
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Natura / Cultura
Enllaç extern Enllaç extern: Fitxa ruta
 Descripció

Excursió al puig de Cadiretes, un magnífic observatori tant del litoral de Tossa de Mar com de terra endins, amb bones vistes que abasten el Montseny, el Montnegre i les Guilleries.

El punt inicial d'aquesta ruta és a prop de Llagostera, on es pot arribar des de Girona per la carretera C-65 en direcció sud, després de Cassà de la Selva. Des de Llagostera cal agafar el trencall que va a Tossa de Mar a través de Sant Grau (carretera GIV-6744) fins que s'arriba al km 10,3, on es veu a mà dreta la ruta del sender GR-92 -marcat de color vermell i blanc-, que és el començament del recorregut.

Cal seguir els senyals del GR. En arribar a un encreuament s'ha de seguir recte i ignorar el camí de l'esquerra. Aviat es troba el menhir d'en Llach, a la banda dreta del camí. Més endavant hi ha de nou un altre encreuament: també cal seguir recte ignorant el camí de la dreta. A mà esquerra hi ha un camí que, de tornada, es prendrà per anar a veure la curiosa formació natural anomenada Pedra-sobre-altra.

Tots els punts d'interès d'aquesta ruta els trobem al terme municipal de Llagostera: el menhir d'en Llach, el puig de Cadiretes, i Pedra-sobre-altra.

© Palau Robert - Centre d'Informació de CatalunyaAquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.Més informació