logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Barcelona > el Baix Llobregat > Travessia pel Parc Natural del Garraf: de Begues a Sitges

EL BAIX LLOBREGAT

Travessia pel Parc Natural del Garraf: de Begues a Sitges


 Fitxa tècnica
Ruta en btt Ruta en btt
Id ruta: 10303
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Mitjana
Distància Distància: 22.11 km
Temps efectiu Temps efectiu: 1 hora 12 minuts
Desnivell pujada / baixada Desnivell pujada / baixada: +305 m. / -671 m.
Circular  Circular: No
Inici / final Inici / final: Pl. de l'Ateneu, Begues / Sitges
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.33155422, 1.92209711
Interès Interès: Natura / Esport
Enllaç extern Enllaç extern: Fitxa ruta
 Descripció

Recorregut que travessa el Parc Natural del Garraf de Begues a Sitges i que discorre entre arrodonides muntanyes, camps de conreu i petits boscos de pi blanc.

La major part del trajecte és de baixada, ja que se surt des de 366 m d'altitud, a Begues, i s'arriba a nivell del mar, a Sitges.

El punt de partida de l'itinerari és la plaça de l'Església de Begues, on s'arriba per la carretera que surt de Viladecans i Gavà (la BV-2041), que puja extraordinàriament en pocs quilòmetres; des de Vilanova i la Geltrú cal prendre l'autopista C-32 fins a Castelldefels, i allà la C-245 fins a Gavà. A la plaça de l'Església es pot aparcar el cotxe.

Cal tenir en compte que per fer aquesta travessia s'ha de tenir un segon cotxe a Sitges, a l'estació de tren, on s'acaba la ruta, per poder tornar al punt de partida.

Cal estar en forma. L'excursió és curta i no té gaire pujada, però la pista exigeix molt esforç de braços i hi ha alguna rampa curta força dura. La ruta no té pèrdua possible, ja que sempre hem d'agafar la pista principal, però exigeix una conducció força tècnica.

Es recomana dur cartografia de l'entorn. Per realitzar aquesta ruta cal una bicicleta tot terreny equipada amb comptaquilòmetres, material per a la reparació de punxades, casc, menjar i aigua suficient.

© Palau Robert - Centre d'Informació de CatalunyaAquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.Més informació