Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Barcelona > l'Alt Penedès > Ruta arquitectònica per l'Alt Penedès

RUTES L'ALT PENEDÈS

Ruta arquitectònica per l'Alt Penedès


 Fitxa tècnica

Ruta en cotxe o moto Ruta en cotxe o moto
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Molt baixa
Distància Distància: 28.5 km
Temps efectiu Temps efectiu: 1 dia
Circular  Circular:
Inici / final ruta Inici / final ruta: Vilafranca del Penedès
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Cultura

 Descripció

La ruta proposada visita típics i pintorescos pobles vinícoles de la comarca de l'Alt Penedès, com Pacs del Penedès, Sant Martí Sarroca, Sant Sebastià dels Gorgs i la capital, Vilafranca del Penedès.

L'itinerari comença a Vilafranca del Penedès. Després de visitar aquesta vila, per la carretera BP-2121 cal enfilar-se en direcció cap a Sant Martí Sarroca. Només 3 km després, a la dreta (nord-est) i dalt d'un mirador, hi ha el nucli urbà de Pacs del Penedès, llogaret d'un encant especial que permet obtenir una bona vista de la capital de la comarca.

Per la mateixa carretera, a 9,5 km de Vilafranca, s'arriba a Sant Martí Sarroca. Després la ruta, opcionalment, pot continuar cap a Sant Sebastià dels Gorgs. Per dirigir-se a aquesta població, cal recular de nou fins a Vilafranca, agafar a llevant la carretera N-340 i trencar a l'esquerra (NE), a l'alçada de les Cases Roges, per la BV-2429. Passat Sant Cugat Sesgarrigues, i a 7,5 km de Vilafranca, s'és a Sant Sebastià dels Gorgs.

Els punts d'interès d'aquest itinerari són als municipis d'Avinyonet del Penedès (església del monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, retaule gòtic de l'església de Sant Sebastià), Sant Martí Sarroca (absis de l'església de Santa Maria, castell de Sant Martí), Pacs del Penedès (vista panoràmica), Vilafranca del Penedès (església de Sant Francesc, Palau Reial. Museu del Vi, capella de Sant Pelegrí, Basílica de Santa Maria, Casa del Marquès d'Alfarràs, església de Sant Joan i Casa Macià).

© Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

^top

RentalCars

COMUNITAT

facebooktwitterInstagramYoutube


2001-2020 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2020 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació