Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Barcelona > el Maresme > Recorregut en bici des de Canyamars als santuaris del Corredor i de Sant Andreu del Far

RUTES EL MARESME

Recorregut en bici des de Canyamars als santuaris del Corredor i de Sant Andreu del Far


 Fitxa tècnica

Ruta en btt Ruta en btt
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Mitjana
Distància Distància: 17,5 km
Temps efectiu Temps efectiu: 2 hores 15 minuts
Desnivell pujada / baixada Desnivell pujada / baixada: +475 m. / -475 m.
Circular  Circular:
Inici / final ruta Inici / final ruta: Església de Sant Esteve, Canyamars
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada: Parcialment
Interès Interès: Natura / Cultura / Esport
Enllaç extern Enllaç extern: Fitxa ruta

 Descripció

Recorregut en bicicleta tot terreny per la vall de Canyamars i el massís del Corredor, integrat al Parc del Montnegre i el Corredor, en què es pot admirar la rica vegetació típicament mediterrània formada per frondosos boscos de ribera, al fons de la vall, i de pins, alzinars i roures al vessant muntanyós.

Sortint de la frondositat de la ribera a Canyamars, es puja a la carena, on es pot gaudir d'una panoràmica que engloba des del litoral mediterrani fins a la plana vallesana amb Montserrat i Sant Llorenç del Munt com a teló de fons.

L'itinerari comença a Canyamars, agregat de Dosrius, al costat de l'església de Sant Esteve. Per arribar-hi, cal situar-se a Dosrius, al punt quilomètric 4 de la carretera B-510 entre Argentona i Llinars del Vallès.

Després es pren la carretera BV-5101 fins a Canyamars, es travessa tot el poble pel carrer Major fins a una bifurcació, just abans de la plaça de les Alzines, i es puja a l'esquerra pel carrer de Sant Esteve per accedir a una petita zona d'aparcament darrere l'església del mateix nom.

Els punts d'interès de la ruta els trobem a Dosrius: Pou de glaç a Canyamars, Església de Sant Esteve de Canyamars, Can Bosc, Creu de Rupit, Església de Sant Andreu del Far, i Santuari del Corredor.

© Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

^top

RentalCars

COMUNITAT

facebooktwitterInstagramYoutube


2001-2020 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2020 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació