Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Barcelona > l'Alt Penedès > El silenci de les pedres i les muntanyes: ruta vitivinícola per l'Alt Penedès

RUTES L'ALT PENEDÈS

El silenci de les pedres i les muntanyes: ruta vitivinícola per l'Alt Penedès


 Fitxa tècnica

Ruta en cotxe o moto Ruta en cotxe o moto
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Molt baixa
Distància Distància: 70 km
Temps efectiu Temps efectiu: 2 dies
Circular  Circular:
Inici / final ruta Inici / final ruta: Vilafranca del Penedès
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Natura / Cultura

 Descripció

Entrar a l'Alt Penedès és envoltar-se de vinya i de tota una tradició vitivinícola que dóna caràcter a la comarca. Tres varietats de raïm defineixen un territori. Tres itineraris recorren sense presses tot l'Alt Penedès, els seus pobles i el seu patrimoni. La mateixa gent que alça castells i passeja pels mercats, feineja en cellers i caves que mantenen viva una cultura ancestral.

Aquestes rutes us acosten a la riquesa monumental, paisatgística i humana d'una de les comarques amb una personalitat més ben definida.

La ruta s'inicia a Vilafranca del Penedès, d'on sortirem cap a l'est per la C-15.

Els punts d'interès de l'itinerari proposat els trobem a Olèrdola (Torre de Moja, recinte emmurallat, Sant Miquel d'Olèrdola, castell d'Olèrdola, capella de Sant Esteve de Moja, i Moja); Pacs del Penedès (mirador al turó de Sant Pau, església de Sant Genís, i Museu Josep Rabanillo); Sant Martí Sarroca (absis de l'església de Santa Maria, i castell de Sant Martí); Torrelles de Foix (església de Sant Genís, font de les Dous, i santuari de Foix); Pontons (ermita de Sant Joan de la Muntanya i església de Santa Magdalena); Cabanyes (cal Florit, ermita del cementiri i església de Sant Valentí); Vilobí del Penedès (guixeres i església de Vallformosa); i Font-rubí (església de Santa Maria de Bellver).

© Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

^top

RentalCars

COMUNITAT

facebooktwitterInstagramYoutube


2001-2020 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2020 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació