Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Barcelona > el Barcelonès > Diferents vistes panoràmiques sobre la ciutat de Barcelona

RUTES EL BARCELONÈS

Diferents vistes panoràmiques sobre la ciutat de Barcelona


 Fitxa tècnica

Ruta a peu Ruta a peu
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Baixa
Temps efectiu Temps efectiu: 1 dia
Circular  Circular: No
Inici / final ruta Inici / final ruta: Monument a Cristòfor Colom / Temple de la Sagrada Família
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Natura / Cultura

 Descripció

L'itinerari mostra una bona part del patrimoni cultural de Barcelona, amb belles i diverses vistes des dels punts més elevats de la ciutat i de les dues muntanyes que l'envolten: el Tibidabo i Montjuïc.

El punt d'inici de l'itinerari és el monument a Cristòfor Colom (alçada: 50 m.), al capdavall de la Rambla. Seguidament, l'itinerari es desplaça cap al Paral·lel i s'enfila a la muntanya de Montjuïc.

Després cal desplaçar-se a l'altre cantó de la ciutat i situar-se a l'altra muntanya, el Tibidabo, per poder pujar a la torre de Collserola (altura: 268 m.). De retorn a la ciutat, l'itinerari finalitza al temple de la Sagrada Família, on és del tot recomanable pujar a les torres.

Els punts d'interès d'aquesta ruta els trobem a la ciutat de Barcelona: La Sagrada Família, La torre de Collserola, El Tibidabo, L'estadi olímpic, El Palau Sant Jordi, La torre Calatrava, L'Anella Olímpica, Montjuïc: vista panoràmica, i el Monument a Colom.

Aquest itinerari té una durada d'una jornada sencera. La ruta es pot fer a peu i en transport públic. Cal tenir present l'existència del servei d'autobusos turístics per si es vol fer el recorregut usant un únic mitjà de transport, però cal consultar la ruta per comprovar si s'adapta a les intencions dels visitants.

© Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

^top

RentalCars

COMUNITAT

facebooktwitterInstagramYoutube


2001-2020 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2020 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació