logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Barcelona > el Barcelonès > Diferents vistes panoràmiques sobre la ciutat de Barcelona

EL BARCELONÈS

Diferents vistes panoràmiques sobre la ciutat de Barcelona


 Fitxa tècnica
Ruta a peu Ruta a peu
Id ruta: 10284
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Baixa
Temps efectiu Temps efectiu: 1 dia
Circular  Circular: No
Inici / final Inici / final: Monument a Cristòfor Colom / Temple de la Sagrada Família (Barcelona)
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.37580059, 2.17776500
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Natura / Cultura
 Descripció

L'itinerari mostra una bona part del patrimoni cultural de Barcelona, amb belles i diverses vistes des dels punts més elevats de la ciutat i de les dues muntanyes que l'envolten: el Tibidabo i Montjuïc.

El punt d'inici de l'itinerari és el monument a Cristòfor Colom (alçada: 50 m.), al capdavall de la Rambla. Seguidament, l'itinerari es desplaça cap al Paral·lel i s'enfila a la muntanya de Montjuïc.

Després cal desplaçar-se a l'altre cantó de la ciutat i situar-se a l'altra muntanya, el Tibidabo, per poder pujar a la torre de Collserola (altura: 268 m.). De retorn a la ciutat, l'itinerari finalitza al temple de la Sagrada Família, on és del tot recomanable pujar a les torres.

Els punts d'interès d'aquesta ruta els trobem a la ciutat de Barcelona: La Sagrada Família, La torre de Collserola, El Tibidabo, L'estadi olímpic, El Palau Sant Jordi, La torre Calatrava, L'Anella Olímpica, Montjuïc: vista panoràmica, i el Monument a Colom.

Aquest itinerari té una durada d'una jornada sencera. La ruta es pot fer a peu i en transport públic. Cal tenir present l'existència del servei d'autobusos turístics per si es vol fer el recorregut usant un únic mitjà de transport, però cal consultar la ruta per comprovar si s'adapta a les intencions dels visitants.

© Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya