logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Barcelona > el Maresme > Dia en família al parc Francesc Macià de Malgrat de Mar

EL MARESME

Dia en família al parc Francesc Macià de Malgrat de Mar


 Fitxa tècnica
Ruta en família Ruta en família
Id ruta: 10306
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Molt baixa
Temps efectiu Temps efectiu: 1/2 dia - 1 dia
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: Parc Francesc Macià, Malgrat de Mar
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.65259606, 2.73988166
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Tipologia Tipologia: Ruta a peu en família
 Descripció

El Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar és, amb una superfície de més de 40.000 m2, el més gran del Maresme i una de les seves atraccions més populars, sobretot per als més menuts.

Però el que realment fa que aquest sigui un dels parcs més visitats és la seva gran originalitat i les seves infinites possibilitats d'oci per passar-hi un dia inoblidable amb tota la família.

I no estem parlant d'un parc temàtic on cal pagar entrada, sinó d'un parc municipal i d'accés lliure i gratuït!!.

Es tracta d'un parc tancat format per zones amb usos diferenciats, on hi trobareu divertides figures gegantines, com bolets, flors, una caseta de xocolata, pastissos, un donut, gomes de borrar, maquinetes de fer punxa, llapis, o una enorme sabata amb un llibre al damunt, entre d'altres.

També hi ha tota mena de jocs infantils i per a totes les edats: gronxadors, tobogans, tirolines, jocs auditius per manipular, per fer música, jocs d'aventura, jocs d'equilibri, zona d'skating, ...

De fet, el parc té zones diferents per a nens de 3 a 14 anys i una zona específica per a nens menors de 3 anys. Compta amb vegetació que delimita les diferents zones i camins del recinte.

També hi ha un amfiteatre on s'hi fan diverses activitats culturals al llarg de l'any. I la tanca que delimita el perímetre del parc és com la muralla d'un castell.

Imatge del parc Francesc Macià de Malgrat de Mar
Imatge del parc Francesc Macià de Malgrat de Mar

Entre els serveis que ofereix hi ha lavabos adaptats a tots o canviadors per als més menuts.

Compta també amb fonts per beure aigua i una zona de picnic, per la qual cosa podeu portar el dinar de casa.

Però si ho preferiu també podeu dinar en el recomanable restaurant La Torreta, situat en una de les entrades al parc, amb menús diaris i de cap de setmana.

En resum, aquest parc és un lloc fantàstic per passar-hi el dia, especialment si hi aneu amb nens, però no només.

No oblideu portar una càmera de fotos (bé, la càmara del mòbil també val) per a immortalitzar un dia tan especial en un lloc tan original.

I si hi aneu a l'estiu o en un dia de calor, porteu també protecció per al cap i crema solar, sobretot per als nens.

El parc Francesc Macià es troba a l'avinguda Costa Brava, 100, de Malgrat de Mar. En cotxe podeu arribar-hi per l'N-II o bé per l'autopista de peatge C-32. En transport públic teniu dues opcions: en autobús (Barcelona Bus) i en tren (Renfe).

El parc Francesc Macià està obert tot l’any amb el següent horari (consulteu web): de 8 a 23 hores de juliol a setembre, de 8 a 22 hores d'abril a juny i de 8 a 20 hores d'octubre a març.

I si encara us queden unes hores lliures després de la visita a aquest parc, cosa difícil perquè els nens no trobaran el moment de marxar, en la població costanera de Malgrat de Mar també trobareu el Parc del Castell, on hi ha les restes de la torre vigia que defensava el poble, amb unes vistes excel·lents de la vila i de la costa.

A més, podreu visitar el seu nucli antic, amb interessants edificis dels segles XV i XVI, i també d'estil modernista. I com no, sempre podeu anar a les seves platges, sigui per banyar-se o per a passejar per la sorra.

© Viatgeaddictes.com | Data publicació: 04/2014