logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Barcelona > l'Alt Penedès > De Sant Martí Sarroca a Vilobí del Penedès, Puigdàlber i Guardiola de Font-rubí

L'ALT PENEDÈS

De Sant Martí Sarroca a Vilobí del Penedès, Puigdàlber i Guardiola de Font-rubí


 Fitxa tècnica
Ruta en btt Ruta en btt
Id ruta: 10249
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Alta
Distància Distància: 38.2 km
Temps efectiu Temps efectiu: 3 hores 45 minuts
Desnivell pujada / baixada Desnivell pujada / baixada: +480 m. / -480 m.
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: km 9, BV-2121, Sant Martí Sarroca
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.38554801, 1.61351079
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Natura / Cultura / Esport
Enllaç extern Enllaç extern: Fitxa ruta
 Descripció

Visitar l'Alt Penedès endinsant-se pels Camins del vi i del cava és envoltar-se d'un paisatge obert i de gent amable, acollidora i ben disposada a la conversa.

L'Alt Penedès es reconeix d'entrada per un paisatge específic on predomina la vinya enmig de l'espaiositat puntejada per les harmonioses edificacions. En aquest espai cromàtic es dibuixen sovint les imatges de masies, els barris i els antics castells que ens parlen del caràcter de terra de marca o de frontera que va tenir durant molt de temps tota aquesta zona, i on han deixat pòsit les diferents cultures que l'han poblada.

Es recorre en BTT la plana nord de l'Alt Penedès, entre els rius Foix i Anoia, i entre Vilafranca del Penedès i la serra del Bolet, per una ruta circular i planera.

L'itinerari comença a Sant Martí Sarroca. Per arribar-hi cal prendre la carretera BV-2121, que surt de l'extrem nord-oest de Vilafranca del Penedès, fins al km 9. Es deixa el cotxe i se surt des de la mateixa carretera.

Els punts d'interès d'aquesta ruta són a Sant Martí Sarroca (riu Foix i riera de Can Brugueres, església de Santa Maria, ermita de Sant Llorenç i castell de Sant Martí), Torrelavit (les Casetes d'en Raspall, Sant Martí Sadevesa, CanRaspall dels Horts i Can Nadal de la Bogadella), i Font-rubí (l'Alzinar, Grabuac, i Guardiola de Font-rubí).

© Palau Robert - Centre d'Informació de CatalunyaAquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.Més informació