logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntExcursions > Barcelona > el Vallès Occidental > De Sant Cugat del Vallès a Cerdanyola del Vallès i Barcelona per la serra de Collserola

EL VALLÈS OCCIDENTAL

De Sant Cugat del Vallès a Cerdanyola del Vallès i Barcelona per la serra de Collserola


 Fitxa tècnica
Ruta en btt Ruta en btt
Id ruta: 10286
Dificultat tècnica Dificultat tècnica: Alta
Distància Distància: 31 km
Temps efectiu Temps efectiu: 3 hores 5 minuts
Desnivell pujada / baixada Desnivell pujada / baixada: +520 m. / -520 m.
Circular  Circular:
Inici / final Inici / final: Plaça Octavià, Sant Cugat del Vallès
Coordenades GPS inici Coordenades GPS inici: 41.47345617, 2.08442131
Ruta senyalitzada Ruta senyalitzada:
Interès Interès: Natura / Esport
Enllaç extern Enllaç extern: Fitxa ruta
 Descripció

Aquesta ruta dóna resposta a la qüestió de quins són els itineraris en bicicleta més curts, segurs i fàcils per anar de la ciutat de Barcelona a Sant Cugat del Vallès o a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental), i viceversa, sense passar per carreteres asfaltades, és a dir, circulant amb seguretat i tranquil·litat per camins o pistes de terra, on el trànsit de vehicles a motor hi és prohibit o restringit.

Encara que la ruta sigui explicada com un itinerari d'anada i tornada, en el text es donaran les referències suficients per abordar cada tram per separat.

L'itinerari entre Sant Cugat del Vallès i Barcelona es descriu en la seva direcció més favorable; fet a l'inrevés, la pujada de les Llars Mundet a la pista del portell de Valldaura és dura.

Per tant cal situar-se a Sant Cugat del Vallès utilitzant els FGC (línies S2, S1, S5 i S55). Els trens d'aquesta línia destinen les plataformes del cap i de la cua del comboi al transport de bicicletes.

Els punts d'interès de la ruta es reparteixen entre Cerdanyola del Vallès (Sant Iscle de les Feixes, la Vall de Sant Iscle, Can Lloses, el portell de Valldaura i Santa Maria de les Feixes), Barcelona (Passeig de la Vall d'Hebron, Llars Mundet, la Torre del Baró, i la Plaça Karl Marx) i Sant Cugat del Vallès (Turó del Maltall de la Magarola, Camps de Can Borrell, la Torre Negra, el monestir de Sant Cugat, l'ermita de Sant Medir, forn ibèric, ermita de Sant Adjutori, can Borrell, el pi d'en Xandri, i el Parc de Collserola).

© Palau Robert - Centre d'Informació de CatalunyaAquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.Més informació