logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---
puntLlibres de viatge > A la Xina en bicicleta, de Gabriel Pernau

BIBLIOTECA DE VIATGES

Llibre: A la Xina en bicicleta, de Gabriel Pernau

Fitxa i comentari de l'obra A la Xina en bicicleta, de Gabriel Pernau



A la Xina en bicicleta

Gabriel Pernau

Edició: 1997, Edicions La Campana

Idioma: Català

ISBN: 978-84-88791-50-X

Pàgs: 376

Al 1996 Gabriel Pernau es va animar a recórrer en bicicleta la ruta de la seda en la seva variant menys freqüentada.

El punt de partida era Istanbul, creuant després les repúbliques de l'Azerbaidjan, el Turkmenistan, l'Uzbekistan, el Kirguizistan, el Kazakhstan, i arribant a les ciutats xineses de Xi'an i Beijing. En total foren 4 mesos, 7.145 quilòmetres, 8 països. Amb bicicleta i tot sol.

Aquest llibre és la crònica d'un vell somni infantil de l'autor i qualsevol lector que hagi somiat alguna vegada viure una gran aventura la viurà en aquestes pàgines com si en fos el protagonista.

Al llarg del llibre trobem un munt de notícies de primera mà sobre els països més poc coneguts de l'Àsia, així com la narració d'experiències personals, explicades amb la seducció que neix dels fets viscuts.

A Pernau el prenen per espia, li posen tots els inconvenients per obtenir visats, però aconsegueix superar els ports més alts de muntanya, travessar els deserts, i fer amistat amb els desconeguts que el conviden a menjar i a dormir a casa seva.

Aquest llibre acaba convertint-se en un gran retaule d'un món quotidià, vist per dins, que no té res a veure amb els nostres costums. I no hi falta aquell punt d’humor amb què l'aventurer europeu es mira ell mateix.

Comentat per Viatgeaddictes