Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---

AVÍS LEGAL

Informació legal sobre el portal Viatgeaddictes.com


Titular: Antoni Pozo
NIF: 40305348X
Adreça: c/ Salvat Papasseït - 08173 Sant Cugat del Vallès
Contacte: inf@viatgeaddictes.com / Tel. +34 639 933 170

En compliment a l'establert per la legislació espanyola en la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i publicada en el BOE el 12 de juliol de 2002, es publica el següent document:

CONDICIONS GENERALS D'ÚS

El present document estableix les condicions generals d'ús del web Viatgeaddictes.com (des d'ara Portal) que els Propietaris) presten als seus visitants i usuaris d'Internet. La utilització dels serveis i/o continguts d'aquest Portal per part de l'usuari suposa i expressa la seva adhesió i acceptació expressa a totes les condicions generals d'ús en la versió publicada en el present Portal.

NATURALESA DEL PORTAL

Els Propietaris d'aquest Portal desenvolupen, elaboren i publiquen el seu contingut per afició i com a servei per a altres viatgers.

És possible que per al seu manteniment els seus Propietaris obtinguin algun benefici econòmic, mitjançant la inserció de banners publicitaris i promoció de serveis de Tercers, sent aquests propietat dels seus amos i estant subjectes a les seves respectives condicions específiques d'ús, no sent els Propietaris d'aquest Portal responsables del contingut dels mateixos, com tampoc de l'ús que se'n faci d'ells.

Pel que fa als serveis que s'ofereixen en aquest Portal, ja siguin propis o de tercers, l'usuari accepta i declara expressament que renuncia a demanar o exigir responsabilitats als Propietaris del Portal per un ús indegut d'ells.

CONDICIONS D'UTILITZACIÓ DEL PORTAL

Com a regla general, l'usuari es compromet a utilitzar els serveis i continguts del Portal conforme a l'establert en la llei, la moral, l'ordre públic i en les presents condicions generals d'ús, i en les condicions específiques d'ús que, si escau, li siguin d'aplicació. També es compromet a fer un ús adequat dels serveis i/o continguts del Portal i a no emprar-los per a realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte i/o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualssevol altra forma d'ordenament jurídic aplicable. En aquells serveis que per la seva naturalesa permetin a l'usuari introduir qualsevol tipus d'informació, element o contingut en el Portal, l'usuari es compromet que aquests siguin conformes a la llei, la moral, l'ordre públic i les presents condicions generals d'ús i, si s'escau, a les específiques o particulars que li siguin d'aplicació.

A títol enunciatiu, i en cap cas limitatiu o excloent, l'usuari es compromet a:

• No introduir o difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pedòfil, d'apologia del terrorisme o que atemptin contra els drets humans.

• No modificar els serveis del Portal de forma que puguin causar qualsevol mal o utilitzar-se amb finalitats comercials.

• No difondre, transmetre o posar a la disposició de tercers qualsevol tipus d'informació, element o contingut que atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes constitucionalment i en els tractats internacionals.

• No difondre, transmetre o posar a la disposició de tercers qualsevol tipus d'informació, element o contingut que suposi una violació dels drets de propietat intel·lectual i industrial, patents, marques o copyright que corresponguin als propietaris del Portal o a tercers.

• No difondre, transmetre o posar a la disposició de tercers qualsevol tipus d'informació, element o contingut que constitueixi publicitat il·lícita o deslleial.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts, imatges, elements i informació als quals l'usuari pugui accedir a través d'aquest Portal estan subjectes a drets de propietat industrial i intel·lectual, patents, marques, copyright del propi Portal o de tercers titulars dels mateixos (per exemple, el fons cartogràfic mostrat en els mapes ha estat obtingut de l'Atlas Mundial Microsoft Encarta (© Microsoft Corporation)). L'accés a aquests continguts o elements a través dels serveis d'aquest Portal o qualsevol tercer no atorga a l'usuari el dret d'alteració, modificació, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública o qualsevol altre dret que correspongui al titular del dret afectat.

L'usuari es compromet a utilitzar els continguts i/o elements als quals accedeixi a través dels serveis del Portal per al seu propi ús i necessitats, i a no realitzar en cap cas una explotació comercial, directa o indirecta dels mateixos fora dels serveis que proporciona el Portal. Per tant, els seus continguts no podran ser reproduïts o utilitzats amb finalitats comercials, en la seva totalitat o parcialment, sense permís escrit dels autors. Les guies i relats de viatge, propis i dels nostres col.laboradors, no podran ser reproduits de forma parcial o total en cap cas. En qualsevol altre cas s'autoritza la reproducció parcial sempre i quan s'especifiqui la font i s'inclogui un enllaç a Viatgeaddictes.com

La informació presentada en aquestes pàgines es mostra amb una finalitat purament informativa i orientativa. Els autors no es responsabilizen de la seva veracitat ni dels perjudicis de qualsevol tipus que poguessin sorgir com a conseqüència de la seva utilització.

Alguns dels enllaços mostrats en aquesta web poden correspondre a webs comercials. Excepte en els casos que s'esmenti explícitament, no s'ha d'entendre cap valoració o recomanació dels serveis o productes oferts per les pàgines aquí relacionades, presentant-se únicament a efectes informatius en funció de la seva qualitat, rellevància o utilitat del contingut.

MODIFICACIONS

Els Propietaris del Portal es reserven el dret a efectuar les modificacions que estimin oportunes, podent modificar, suprimir i incloure, unilateralment i sense previ avís, nous continguts i/o serveis, així com la forma que aquests apareguin presentats i localitzats. D'igual forma, l'usuari o afiliat accepta que els Propietaris del Portal es reservin el dret de modificar i actualitzar periòdicament les presents condicions d'ús, així com les especifiques de cada servei, així com el seu caràcter gratuït o remunerat. Tret que s'estableixi el contrari, la introducció de qualsevol característica que modifiqui els actuals serveis i/o la introducció de nous serveis quedaran subjectes a les presents condicions d'ús.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES

Els Propietaris del Portal no controlen amb caràcter previ i no garanteixen l'absència de virus en els serveis prestats per afiliats o tercers a través dels portals en els quals publiciten els nostres serveis. Igualment no garanteixen que els usuaris o afiliats del Portal utilitzin els continguts i/o serveis del mateix de conformitat amb la llei, la moral, l'ordre públic, ni les presents condicions generals i, si s'escau, les condicions específiques que resultin d'aplicació.

DISPOSITIUS TÈCNICS D'ENLLAÇ

Els Propietaris del Portal no seran responsables de la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud i/o veracitat dels serveis, informacions, elements i/o continguts als quals l'usuari pugui accedir a través dels dispositius tècnics d'enllaços i/o directoris de recerca inclosos al Portal. Així mateix, els Propietaris del Portal no seran responsables dels mals i perjudicis causats com a conseqüència de la disponibilitat, funcionament, accessibilitat i continuïtat dels llocs web als quals l'usuari accedeixi a i través del Portal.

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Qualsevol dada de caràcter personal que l'usuari proporcioni per a la utilització dels serveis i/o continguts del portal estarà subjecte a l'establert en la nostra política de protecció de dades i no seran lliurats a tercers amb finalitats comercials o d'anàloga naturalesa. Les dades subministrades únicament seran utilitzades per al propòsit al que s'hagi autoritzat expressament. Les nostres pàgines no utilitzen galetes ni llistes de correu per a propòsits tals com butlletins de notícies o enviaments massius de qualsevol tipus.

Les adreces de correu electrònic d'aquells visitants o usuaris que sol·licitin informació només seran utilitzades per a respondre amb la informació sol·licitada. En cap cas s'enviaran missatges de correu electrònic no desitjats.

L'accés a aquest Portal és anònim i simplement es realitza un registre de les visites que rep amb la finalitat de conèixer el nombre de pàgines vistes i visitants, així com per a la realització d'estadístiques.

^top
facebooktwitterInstagramYoutube
RentalCars

COMUNITAT

facebooktwitterInstagramYoutube


2001-2019 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2019 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació