Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---

BIBLIOTECA DE VIATGES - Llibres de viatges per títol: lletra D

La nostra selecció de llibres de viatges de tots els temps


AYATS, EUDALD

De Delhi a Kàtmandu. Una aventura amb motxilla fins als peus de l'Himàlaia

De Delhi a KàtmanduEdició: 2008, Eudald Ayats
Idioma: Català
Pàgs: 176
Altres: En paper i e-book

"Un bitllet d’avió. Vint-i-cinc dies. Sortim de Delhi amb les motxilles a l’esquena disposats a submergir-nos en la cultura de l’Índia i del Nepal. Visitarem el Taj Mahal, veurem les cremacions a Varanasi i els temples de la vall de Kàtmandu, descansarem al llac de Pokhara i farem una escapada al Rajasthan. Viatjarem en tren, en bus, i en tot-terreny, dormirem en hotelets i en hostals, i menjarem tot allò que ens ofereixi la gastronomia local".

D'aquesta forma l'autor d'aquest modest llibre, de subtítol Una aventura amb motxilla fins als peus de l’Himàlaia, resumeix les premisses inicials del viatge.

I és que es tracta d'un diari de viatge, un relat dia a dia i pas a pas, amb detalls d'hotels, preus, horaris i rutes, però també amb sensacions, imatges, sabors i olors d'un viatge amb motxilla portat a terme pels viatgers Eudald Ayats, l'autor del llibre, i Sandra Masot.

Per tant pot ser útil, sobretot, per a qui pensi en viatjar a la Índia o el Nepal fent una ruta semblant, ajudant en la planificació de l'itinerari abans o durant el viatge.

Comentat per Viatgeaddictes
^top

KAPUSCINSKI, RYSZARD

Desde África

Edició: 2001, Editorial Altaïr
Idioma: Espanyol
ISBN: 978-8493190225
Pàgs: 128

El gran escriptor i reporter polonès Ryszard Kapuscinski publica per primera vegada un àlbum amb les fotografies dels seus viatges per tot el món.

Kapuscinski va començar a viatjar a Àfrica al 1957, va viure-hi i va ser corresponsal de l'agència polonesa PAP. Coneix perfectament el lloc, i no precisament des dels despatxos i els organismes oficials: el periodista es va submergir des del primer dia en els carrers de les ciutats, en els barris més desatesos, en els pobles oblidats...

Àfrica necessita tot tipus de recursos per a ser descrita. En ocasions les paraules no són suficients, i les fotografies es converteixen en un element molt útil per al reporter. Kapuscinski visita tribus nòmades, entrevista a guerrillers i analitza el dolor de camperols i caçadors. Que ningú esperi trobar en aquestes pàgines la passió i la qualitat de Salgado. O la força dramàtica d'altres fotògrafs amb major experiència bèl·lica.

Kapuscinski és un grandíssim escriptor que fa fotos. En les seves pàgines es troben els rostres de la misèria i de l'esperança, de l'orgull i de la tristesa, de la guerra i del futur. Els rostres d'Àfrica.

Comentat per Viatgeaddictes
^top

facebooktwitterYoutube
Book Hostels Online Now
RentalCars
Casa del Libro

eBooks de viatges
a Casa del Libro

Fnac

Literatura viatges

COMUNITAT

facebooktwitterYoutube


2001-2017 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2017 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació