Viatgeaddictes
logo QR VIatgeaddictes
--- El web amb informació pràctica per al viatger independent i alternatiu ---

BIBLIOTECA DE VIATGES - Llibres de viatges per autor: lletra F

La nostra selecció de llibres de viatges de tots els temps


FORBATH, METER

El río Congo

Edició: 2002, Editorial Turner
Idioma: Espanyol
ISBN: 978-8475065082
Pàgs: 486

Aquest llibre de Meter Forbath és un recorregut per la llera d'aquest gran riu que creua la regió més salvatge i desconeguda d'Àfrica.

El subtítol d'aquest llibre allunya tots els dubtes del possible lector: «descobriment, exploració i explotació del riu més dramàtic de la terra».

L'autor, corresponsal a Àfrica per a la revista Time, recorre aquest riu i ens explica amb agilitat periodística els secrets d'una de les parcel·les més conflictives i convulses de la geografia terrestre. Comença amb els detalls físics del riu i les gestes dels primers homes que van tractar de dominar-lo, els grans viatgers, per a acabar analitzant l'enorme capacitat econòmica de la zona i els intents per explotar les seves riqueses.

En la conca del riu Congo la naturalesa és grandiosa i brutal. No resulten menys greus els conflictes polítics i socials que tenen lloc a banda i banda de les aigües, conflictes que han provocat guerres fraticides i matances racials.

Comentat per Viatgeaddictes
^top

FOUNTAINE, MARGARET

El tiempo de las mariposas

Edició: 1999, Editorial Mondadori
Idioma: Espanyol
ISBN: 978-8439702825

Aquest llibre autobiogràfic, el títol original del qual en anglès és Love Among the Butterflies, recull els diaris que va escriure al llarg de la seva vida Margaret Fountaine, nascuda a Anglaterra al 1862. En la seva joventut va rebre una quantiosa herència que la va dotar de mitjans econòmics per a poder viatjar per tot el món durant 61 anys, fins al final de la seva vida, i col·leccionar papallones, un pretext tan bo com qualsevol altre per a canviar d'aires.

Quan va morir, al 1940, va llegar una col·lecció de més de 20.000 exemplars de papallones, que va donar al Museu Norfolk, i un cofre segellat amb els manuscrits del seu diari, el qual va ser obert exactament 100 anys després de la primera anotació en aquests manuscrits, tal com ella va voler.

Així es va desvetllar la vida apassionant d'aquesta dama victoriana que, poc després de començar a viatjar, va conèixer a un guia sirià, 15 anys menor que ella, amb el qualComentat per Viatgeaddictes

^top

facebooktwitterYoutube
Book Hostels Online Now
RentalCars
Casa del Libro

eBooks de viatges
a Casa del Libro

Fnac

Literatura viatges

COMUNITAT

facebooktwitterYoutube


2001-2017 © Viatgeaddictes.com [ Suanda, Yolanda & Toni ]. Tots els drets reservats
icona Viatgeaddictes
2001-2017 © Viatgeaddictes.com
Aquest web utilitza galetes per a millorar l'experiència de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.Més informació